Spoeddienst

De spoeddienst is bedoeld voor ernstige pijnklachten in de avond-, nacht- en weekenduren. Hierbij moet gedacht worden aan 'n ongeval of nabloeding en klachten van jonge kinderen. In het tabblad "rooster" kunt u zien welke tandarts(praktijk) dienst heeft en waar de praktijk gelegen is. Het telefoonnummer van de dienstdoende tandarts staat op het antwoordapparaat van uw eigen tandarts bij zijn of haar afwezigheid of u belt 0900-8276456 . Op het nummer 024 - 324 42 00 staat extra uitleg met betrekking tot de dienst. 

Wanneer u geen tandarts heeft in Nijmegen kunt u -in geval van ernstige pijn, ongeval of nabloeding- overdag terecht bij de dienstdoende tandarts.

Doorgaans zijn er op zaterdag en zondag open spreekuren van 10.00 tot 10.30 en van 17.30 tot 18.00 uur. Informeer telefonich van te voren of deze tijden op uw dag gelded zijn. Bij ernstige klachten, waarmee u niet tot het volgend spreekuur kunt wachten, kunt u met de dienstdoende tandarts telefonisch overleggen of er eerder actie ondernomen moet worden.

 U dient in alle gevallen de kosten van het bezoek aan de dienstdoende tandarts contant af te rekenen. In sommige praktijken is een pin aanwezig. U krijgt uiteraard een kwitantie voor de zorgverzekeraar.

 
Laatste wijziging: 27 augustus 2019